B-Keus PIR isolatie

Wat is B-keus PIR isolatie

PIR isolatie wordt vaak hevig onderworpen aan strenge kwaliteitseisen. Bij het opstarten van nieuwe productielijnen kan het namelijk een tijd duren voordat het proces goed verloopt. Materiaal dat niet aan de kwaliteitseisen voldoet, wordt dan vervolgens als B-keus verkocht. 

Het verschil tussen B-keus en normale PIR platen ligt in het volgende: B-keus PIR isolatie heeft vaak kleine toleranties. Zoals dikteverschillen, afgeronde kanten, luchtbellen, rimpels of kleine beschadigingen in de cachering. Dit is de voornaamste reden dat fabrikanten het niet op de markt mogen brengen. Nog een reden is dat het vernietigen van PIR hoge kosten met zich mee brengt. Wij van Isolatienoord zijn één van de verdelers in het Nederland die grote getale B-keus PIR isolatieplaten opkoopt. Dit in vele soorten, afmetingen en diktes.

Voordelig isoleren met B-keus PIR platen

Goedkoop isoleren kan met de B-keus PIR platen die wij in grote getalen op voorraad hebben. Diverse formaten en diktes zijn bij ons voorradig, met zowel een 2-zijdig aluminium- als 2-zijdig glasvlies cachering als afwerking. Een plaat met een rechte of een tand en groef verbinding. In ons assortiment vindt u altijd een B-keus PIR plaat die voldoet aan uw isolatieklus. Dit tegen een goede Prijs en kwaliteitverhouding. De B-keuze PIR platen zijn direct leverbaar vanuit onze voorraad tegen het scherpste tarief, waardoor u snel kunt beginnen met het isoleren van uw dakvloerwand en/of spouwmuur! B-keus PIR isolatie kopen is dus zeker aan te raden.

Heeft u vragen over B-keus PIR isolatie? Neem gerust contact met ons op