EPS platen bestellen

EPS 100-platen zijn licht van gewicht, gemakkelijk verwerkbaar, veelzijdig toepasbaar en het biedt goede isolerende eigenschappen. Wilt u goedkoop isoleren, dan is EPS 100 bestellen zeker een goede optie.

  1. Verwerking van EPS platen
  2. Druktsterkte EPS platen

Betaalbare EPS-platen: de verwerking

EPS is een isolatiemateriaal waar u prettig mee kan werken. Het veroorzaakt namelijk geen geïrriteerde handen, of andere nadelige gezondheidsklachten. Bovendien heeft u geen beschermingsmiddelen nodig. EPS platen kunt u gemakkelijk op maat snijden met een handzaag of een isolatiemes. Vul naden en kieren op met purschuim. Betaalbare EPS-platen kunt u prima toepassen voor het isoleren van platte daken, betonvloeren en kruipruimtes.

EPS-platen bestellen: druksterkte

EPS-platen worden veel toegepast in situaties waarbij drukbelasting een belangrijke rol speelt. Het is daardoor verkrijgbaar in verschillende druksterktes. In ons assortiment kunt u de EPS 100-platen gemakkelijk bestellen. Deze plaat heeft een druksterkte van 100 kPa bij vervorming van 10%. Op aanvraag kunnen wij u ook EPS 60, EPS 150 en EPS 200 leveren in diverse afmetingen en diktes. De standaard EPS 100 platen worden het meest gebruikt voor verschillende toepassingen.

 

Heeft u vragen over over EPS platen? Neem gerust contact met ons op.

Comments (2)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.