Glaswol rol (Knauf Naturoll)

De glaswol rol van Knauf is opgedeeld in 4 verschillende soorten stijfheden, namelijk de naturoll 039, 037, 035 en de 032. Iedere soort heeft zo zijn eigen kenmerken en diktes waarin het geleverd kan worden. Er zijn dus veel mogelijkheden. Het wordt onder andere veel toegepast in daken, muren, wanden en vloeren. Tegenwoordig is het in de houtskeletbouw (prefab) ook een zeer populair isolatiemateriaal.

Bekijk hieronder ons ruime assortiment

Het Naturoll assortiment van Knauf Insulation

Knauf Naturoll is kenmerkend door zijn natuurlijke bruine kleur. Deze kale glaswol rollen met de ECOSE® Technology bevatten verschillende voordelen. Knauf glaswol rol kopen is om die reden verstandig.  Zo is het voelbaar zachter, geurloos, irriteert niet en bovendien prettig om mee te werken. Het Naturoll assortiment kent 4 types glaswol, het verschil in deze rollen zit in de persing. Hoe hoger de persing hoe meer wol er in de rol verwerkt zit. Dit resulteert zich in betere isolatiewaardes. De cijfers staan voor de lambda waarde, hoe lager het cijfer, hoe beter de isolatiewaarde.

Het verwerken van de Naturoll

Door op deze link te klikken wordt u door verwezen naar de site van Knauf insulation. Daar kunt u meer lezen over het verwerken van de Naturoll producten. Het kopen van Naturoll glaswolrollen kan via de webwinkel.

Heeft u vragen over onze Naturoll producten? Neem gerust contact met ons op.

Comments (1)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.