PIR + OSB 244x60x8cm+18mm Rd:3,65 (1,46 m²)

  • Rd-waarde: 3,65
  • Afmeting: 244x60cm
  • Type: Tand en groef 
PIR + OSB verlijmen wij speciaal voor u. Hierdoor is de levertijd 2 tot 5 werkdagen.
Bulkkorting
Aantal *
Prijs p/st
Prijs p/m²
Uw voordeel
1
€ 52,88
€ 36,22
0%

* Grotere hoeveelheden nodig? Offerte aanvragen

  • Verzendkosten € 60,- incl btw
  • Levering aan bedrijven en particulieren door heel Nederland
  • Altijd op de hoogte van de leverdatum en tijden door eigen tranport en planning
  • PIR + OSB verlijmen wij speciaal voor u. Hierdoor is de levertijd 2 tot 5 werkdagen.

Anderen kochten ook

Stel een vraag

Omschrijving

OSB verlijmd op PIR platen. Deze combinatie is zeer geschikt voor het (na)isoleren van uw dak of muur. Deze PIR + OSB plaat bestaat uit een 18mm dikke OSB plaat verlijmd op een PIR plaat van 8cm dik. Samen goed voor een Rd-waarde van 3,65. Platen zijn licht van gewicht en hebben een afmeting van 244x60cm met rondom een veer en groef verbinding. Door dit handzame formaat zijn deze platen eenvoudig te verwerken.

PIR + OSB kan worden gebruikt als thermische isolatie in verschillende toepassingen. Denk hierbij aan, voorzet- en scheidingswanden, plafonds, zwevende vloeren en voor de binnenzijde van uw hellend dak. PIR + OSB platen kunt u eenvoudig op maat zagen en eventuele zaagstukken opnieuw hergebruiken. Voor het aanbrengen van deze platen kunt u ventilatielatten plaatsen. Hierdoor kan lucht vrij circuleren en voorkomt u vocht en houtrot problemen. Met behulp van High Tack isolatielijm maakt u de platen vast op de latten. Voor een luchtdichte afsluiting kunt u met een flexibele pur de platen onderling tegen elkaar verlijmen.

Voor het eindresultaat kunt u gipsplaten aanbrengen op de PIR + OSB platen. Dit zorgt een voor een nette en stootvaste afwerking.

 

Heeft u vragen over het verwerken van PIR + OSB? Neem gerust contact met ons op.