Bouwhout

Bij Isolatienoord vindt u in de categorie bouwhout panlatten en ventilatielatten.

Bouwhout kopen

In de houtskeletbouw wordt veelal gebruik gemaakt van bouwhout. Onder de noemer bouwhout vallen onder andere panlatten en ventilatielatten, welke u bij Isolatienoord voordelig kunt kopen.

Panlatten

Binnen ons assortiment bouwhout vindt u panlatten. Onze panlatten zijn van vurenhout. Panlatten worden horizontaal op een hellend dak geplaatst waarna dakpannen kunnen worden gelegd. Ook worden panlatten gebruikt voor de afwerking van zolder- en/of plafond isolatie. Gipsplaten zijn makkelijk tegen een ondergrond van panlatten te bevestigen.

Ventilatielatten

Een ander soort bouwhout zijn ventilatielatten. De ventilatielatten van Isolatienoord zijn net als de panlatten ook van vurenhout. Ventilatielatten zijn bedoeld om ventilatie achter uw isolatieplaten mogelijk te maken zodat de kans op schimmel- en vochtproblemen wordt geminimaliseerd.
In de ventilatielatten zitten inkepingen, welke voor de ventilatie zorgen. U gebruikt ventilatielatten als rachelwerk achter isolatieplaten zoals PIR platen. Zorg er daarbij wel voor dat de constructie waarin u de ventilatielatten plaatst, bijvoorbeeld de muur of het plafond, voorzien is van luchtopeningen. Alleen dan komt er een luchtstroom achter de isolatie en daarmee ventilatie op gang.

Goedkoop bouwhout

Bij Isolatienoord koopt u goedkoop bouwhout. Panlatten zijn al verkrijgbaar vanaf €2,76 per stuk en ventilatielatten vindt u bij ons vanaf €3,91 per stuk.

Bouwhout vuren

Al ons bouwhout is vurenhout. Vuren is makkelijk bewerkbaar en een relatief goedkope houtsoort. Vuren is bovendien een licht materiaal en duurzaam, wat een groot pluspunt bij gebruik als bouwhout.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren