Houtvezelcement platen

Omdat wij u alleen het beste aan willen bieden, mag een plaatmateriaal als een houtvezelcement plaat niet in ons aanbod ontbreken. Het plaatmateriaal is zeer sterk en toch flexibel.

Houtvezelcement plaat is duurzaam plaatmateriaal

Met een houtvezelcement plaat heeft u meteen een van de meest duurzame plaatmaterialen te pakken. U past houtvezelcement platen toe bij onder meer gevelbouw, elementbouw, houtskeletbouw en bij agrarische toepassingen. Een houtvezelcement plaat is een echte bouwplaat. Misschien niet mooi, maar daar is deze plaat ook niet voor.

Zeer geschikt voor houtskeletbouw, gevels, wanden en vloeren

In ons aanbod vindt u de 260cm x 125cm x 10mm plaat. Eén zo’n plaat staat gelijk aan 3,25 vierkante meter. De afwerking rondom is met rechte kanten. Een houtvezelcement plaat is een kwalitatieve plaat. De combinatie van hout en cement zorgt voor een extreem sterk materiaal. Houtvezelcement platen zijn lichter dan vezelcement platen. Desondanks is dit plaatmateriaal toch makkelijk verwerkbaar. Dat maakt het meteen ook de perfecte plaat voor houtskeletbouw, gevels, wanden en vloeren. De houtvezelcement platen hebben uitstekende eigenschappen. Ze zijn brand- en geluidwerend. Ze zijn daarnaast weersbestendig en bijvoorbeeld bestand tegen vocht en vorst.

Houtvezelcement platen zijn ijzersterk

Een houtvezelcement plaat heeft de flexibiliteit van hout en is zo sterk als cement. Het combineert waterbestendigheid met weersbestendigheid en bij brand werken de platen tot 90 minuten brandvertragend. Kortom; houtvezelcementplaten zijn ijzersterk. Wilt u meer weten? Vraag een van onze medewerkers die u alles kunnen vertellen over plaatmateriaal in het algemeen en de houtvezelcement platen in het bijzonder.

Geen producten gevonden voor deze selectie.