XPS isolatieplaten

XPS is een isolatiemateriaal dat qua gewicht erg licht is. Het gebruik van XPS heeft een aantal voordelen tegenover bijvoorbeeld het gebruik van EPS. Eén van de voordelen is dat bij XPS de isolatiewaarden een stuk hoger liggen. Bovendien nemen ze geen vocht op wat betekent dat u minder snel last zult hebben van schade. De platen zijn daarnaast nog eens handig in gebruik en voor veel verschillende doeleinden toe te passen.

  1. Toepassingen van XPS
  2. Voordelen van XPS

Bekijk hieronder ons assortiment

De verschillende toepassingen van XPS

XPS wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het isoleren van de badkamer, daken maar bijvoorbeeld ook van verschillende soorten vloeren. Ook voor isolatie in de grond kan het worden toegepast, daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan kelders.  Als u wilt weten waar u XPS nog meer voor kunt gebruiken, is het verstandig om contact met ons op te nemen. We geven u dan duidelijk advies, zodat u zeker weet dat u het juist isolatiemateriaal hebt toegepast.

XPS isolatieplaten

Wanneer u goed beloopbare isolatieplaten wilt die goed van gewicht zijn, is het verstandig om XPS isolatieplaten aan te schaffen. Niet alleen zijn ze zeer handig in gebruik, maar ze zijn ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk en daardoor erg duurzaam. Het is namelijk erg resistent tegen vocht en dit zorgt ervoor dat het bijvoorbeeld toegepast kan worden op locaties waar veel vocht is, zonder het risico op ernstige beschadigingen te lopen.

Voordelen

  • Vochtbestendig
  • Bestand tegen schimmels
  • Licht van gewicht
  • Drukbestendig
  • Eenvoudig op maat te snijden

 

Heeft u vragen over XPS isolatie? Neem dan contact met ons op.

Comments (2)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.