Radiatorfolie

Radiatorfolie is een simpele, doch zeer effectieve manier om energie te besparen. Met radiatorfolie kunt u ervoor zorgen dat uw radiatoren geen of minder warmte meer naar buiten toe verliezen. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Radiatorfolie kopen

Radiator folie kopen helpt u om energie te besparen. Want een radiator geeft behalve naar voren ook naar achter toe warmte af. Maar dit laatste is uiteraard zinloos; de buitenmuur hoeft immers niet verwarmd te worden. Om deze warmte terug de ruimte in te reflecteren, kunt u radiatorfolie kopen. Zonder radiatorfolie gaat er veel warmte verloren.

Folie achter radiator

Radiatorfolie plaatst u achter de radiator. Hier moet het immers zijn werk doen, zodat de warmte gereflecteerd kan worden. Door radiator folie te gebruiken kan het warmteverlies aan de achterkant wel tot 95% gereduceerd worden. Er is dus meer warmte beschikbaar voor de leefruimte, waardoor de radiator minder hard hoeft te werken. U bespaart daarmee dus energie.

Radiatorfolie aanbrengen

De radiatorfolie kunt u gemakkelijk zelf aanbrengen achter de radiator. Meet van tevoren goed de maten van de radiator op, zodat u geen radiatorfolie hoeft te verspillen. Daarna kunt u de rol radiator folie een beetje afrollen en de maten hierop aftekenen. Vervolgens kunt u de afgetekende stukken radiatorfolie knippen of snijden. Daarna is de radiator folie met folielijm tegen de muur te verlijmen.

Radiator reflector folie

Wij verkopen de Alkreflex One radiatorfolie. Deze radiatorfolie is opgebouwd uit meerder lagen bestaande uit stilstaande lucht. De toplaag is een aluminium laag. Deze aluminium toplaag op de radiatorfolie zorgt voor het reflecterende vermogen. Warmt wordt terug gereflecteerd de woonruimte in.
Deze Alkreflex One radiatorfolie is water- en dampdicht en heeft ook een isolerende werking.

Wat kost radiator folie

De radiator folie in onze webshop kost €25,29 per rol. Op één rol radiatorfolie zit 10x0,6 m. Met deze radiatorfolie kunt u dus een oppervlakte van 6 vierkante meter voorzien.