Glaswol platen

Glaswol platen zijn veelzijdige isolatieplaten en geschikt voor verschillende soorten isolatiewerkzaamheden. Bij Isolatienoord kunt u terecht voor meerdere merken glaswol platen in diverse afmetingen. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Glaswol platen

Glaswol platen zijn isolatieplaten gemaakt van glaswol. Wij verkopen platen van de merken Knauf en Isover. Glaswol platen zijn heel breed toepasbaar. Ze kunnen gebruikt worden voor dakisolatie van binnenuit, maar ook houten vloeren zijn zeer geschikt om met glaswol platen te isoleren. Daarnaast worden glaswol platen veel toegepast bij muurisolatie en wandisolatie. Voor spouwmuurisolatie verkopen wij specifieke glaswol spouwplaten.  
Glaswol is behalve in thermische isolatie ook in geluidsisolatie ijzersterk. Daarom zijn glaswol platen ook een veelvuldig gevraagd product wanneer naast warmte isolatie ook akoestische isolatie gewenst is.

Glaswol platen prijzen

Glaswol platen zijn relatief goedkoop. De prijs is vaak onder meer afhankelijk van de dikte en de persing van de plaat. In de tabel ziet u alle glaswol platen die beschikbaar zijn in onze winkel met de vanaf prijs per vierkante meter. Geüpdatet op 07-06-2021.

Knauf glaswol platen

Een populair glaswol merk is Knauf. Wij leveren van Knauf verschillende glaswol platen. Zo hebben wij de Knauf Acoustifit en glaswol platen Knauf MW35. Ook de glaswol spouwplaten in onze webshop zijn van Knauf. Knauf maak gebruikt van hun eigen Ecose technoly. Dit is een natuurlijk bindmiddel die het product uiteindelijk voelbaar zachter maakt. Bovendien is glaswol gemaakt met Ecose duurzamer omdat er maar liefst 70% minder energie nodig is om Ecose te produceren ten opzichte van andere bindmiddelen met chemische toevoegingen.

Dakisolatie glaswol platen

Dakisolatie aan de binnenkant is heel goed realiseerbaar met glaswol platen. Zowel een hellend als een plat dak is van binnenuit met glaswol platen te isoleren. De glaswol platen zijn flexibel, maar toch ook stug. Ze laten zich makkelijk in het houten frame van uw dak klemmen.
Om vochtproblemen te voorkomen, dient u bij dakisolatie met glaswol platen wel de juiste folies te gebruiken. Voor informatie over dakisolatie met glaswol platen en het gebruik van folies neemt u best even contact met ons op.