Wat is B-keus PIR isolatie?

PIR isolatie wordt vaak hevig onderworpen aan strenge kwaliteitseisen. Bij het opstarten van nieuwe productielijnen kan het namelijk een tijd duren voordat het proces goed verloopt. Materiaal dat niet aan de kwaliteitseisen voldoet, wordt dan vervolgens als B-keus verkocht. Goedkope B-keus PIR isolatie kopen kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld een krap budget hebt.

Het verschil tussen B-keus en normale PIR platen ligt in het volgende: B-keus PIR isolatie heeft vaak kleine toleranties. Zoals dikteverschillen, afgeronde kanten, luchtbellen, rimpels of kleine beschadigingen in de cachering.

Bekijk hieronder enkele afbeeldingen

b-keus-pir-plaat-afgeschuinde-kant
b-keus-pir-plaat-met-luchtbel
b-keus-pir-plaat-beschadiging
b-keus-pir-plaat-losse-cahering

Goedkope B-keus PIR platen kopen

Goedkoop isoleren kan met de B-keus PIR platen die wij in grote getalen op voorraad hebben. Diverse formaten en diktes zijn bij ons voorradig, met zowel tweezijdig aluminium- als tweezijdig glasvlies cachering als afwerking. De B-keuze PIR platen zijn direct leverbaar vanuit de voorraad tegen het scherpste tarief, waardoor u snel kunt beginnen met het isoleren van uw dak, vloer, wand en/of spouwmuur! B-keus PIR isolatie kopen is dus zeker aan te raden.

 

Heeft u vragen over B-keus PIR isolatie? Neem gerust contact met ons op.