Voorzetwand isolatie

Een voorzetwand isoleren in een garage is het snelst en makkelijkst te realiseren met onze verlijmde PIR isolatieplaten. Deze verlijmen wij in verschillende varianten zoals PIR + Gips, PIR + Fermacell, PIR + OSB en PIR + Underlayment. Het voordeel van deze isolatieplaten is dat u kunt isoleren en afwerken in één handeling. Hiermee kunt u veel tijd besparen en het plaatsen is minder arbeidsintensief. U kunt natuurlijk ook een voorzetwand maken van gewoon PIR platen. Deze oplossing is goedkoper, maar moet na de tijd nog wel afgewerkt worden met een plaatmateriaal.

Bekijk hieronder ons assortiment

Kant-en-klare voorzetwand plaatsen

Een garagemuur isoleren en afwerken in één handeling? Dat kan met onze verlijmde PIR isolatieplaten. Wij bieden u een groot assortiment met verlijmde PIR isolatieplaten speciaal voor binnenmuren. Veel gebruikte plaatmaterialen zijn gipsplatengipsvezelplatenOSB en underlayment. Gips- en gipsvezelplaten geven direct een mooie afwerking. OSB en underlayment zijn voorzien van een stootvaste toplaag. Combineren is natuurlijk ook een mogelijkheid. U isoleert een binnenmuur met PIR + OSB en werkt deze vervolgens af met een gipsplaat.

Een garagemuur isoleren doet u door een voorzetwand te plaatsen. Met PIR + GipsPIR + FermacellPIR + OSB of PIR + Underlayment kunt u dit snel en eenvoudig realiseren. Hiernaast vindt u een instructievideo waar wij stap-voor-stap uitleggen hoe u dit kunt realiseren.

Voordelen van een binnenmuur isoleren met verlijmde PIR isolatieplaten

  • U kunt in één handeling isoleren en afwerken
  • Stootvaste, mooie afwerking van de isolatie
  • Kant-en-klaar geleverd. U bespaart tijd en is minder arbeidsintensief.

Komt u er niet uit?

Heeft u vragen over voorzetwand isolatie?

Het is begrijpelijk dat u meer informatie wenst over voorzetwand isolatie. Het team van Isolatienoord beantwoordt al uw vragen over het isoleren van voorzetwanden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een greep uit onze andere producten