Fermacell platen

Fermacell platen zijn gipsvezelplaten die te gebruiken zijn als afwerkingslaag. Fermacell platen zijn toe te passen op scheidings- en voorzetwanden, op plafonds, aan de binnenkant van hellende daken en in vloeren als vloerelementen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Fermacell plaat

Een Fermacell plaat is een gipsvezelplaat. Deze is leverbaar in de afmetingen 1200 x 600 mm en 2600 x 600 mm. Beide afmetingen zijn te verkrijgen in dikte 10 en 12,5 mm.
Met een Fermacell plaat kunt u na het isoleren afwerken. De plaat is sterker dan een gewone gipsplaat. Bovendien is een Fermacell plaat extreem stootvast, brandwerend en vochtbestendig. Het bevestigen van een Fermacell plaat is heel eenvoudig en kan met lijm en/of schroeven worden gedaan.

Fermacell wandplaat

Een Fermacell plaat kan ook als wandplaat gebruikt worden. Wilt u isoleren en afwerken in één handeling, dan is wellicht Fermacell verlijmd met PIR isolatieplaten de oplossing voor u. De PIR + Fermacell platen zijn te gebruiken bij voorzetwanden. Ze zijn leverbaar in verschillende afmetingen en met verschillende diktes PIR.
Behalve als wandplaat kunt u PIR + Fermacell ook gebruiken in plafonds en aan de binnenzijde van hellende daken.  

Fermacell gipsvezelplaat

Alle platen van Fermacell zijn gipsvezelplaten. Een gipsvezelplaat is een sterk plaatmateriaal dat bestaat uit gips en papiervezels. Een Fermacell gipsvezelplaat heeft een harder oppervlak in vergelijking met een normale gipsplaat. Ook is de gipsvezelplaat van Fermacell veel sterker. Er kunnen daarom zwaardere voorwerpen aan opgehangen worden zonder de noodzaak van speciale pluggen.

Fermacell platen prijs

Fermacell platen zijn duurder in aanschaf zijn dan gewone gipsplaten. Dit is uiteraard logisch daar Fermacell platen een stuk sterker zijn en daarbij heel wat voordelen hebben ten opzichte van gipsplaten. Wij leveren de Fermacell platen vanaf €5,81 per stuk. Onthoud dat wij altijd werken met staffelkortingen. Hoe meer u koopt, hoe lager de prijs per stuk/per vierkante meter wordt.