Vloerelementen

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Fermacell vloerelementen

Het gebruik Fermacell platen (ook wel estrich-elementen genoemd) kent vrijwel geen beperkingen. Het wordt onder andere veelal toegepast bij renovatie, houtskeletbouw en nieuwbouw projecten. Fermacell vloerelementen kunnen daardoor op verschillende vloerconstructies worden gebruikt. Denk hierbij aan vloeren met een houten balklaag, stalen profiel of betonnen- en stenen ondergrond.

Wat zijn Fermacell vloerelementen

Een Fermacell vloerelement is opgebouwd uit twee lagen gipsvezelplaten. Deze zijn verspringend op elkaar verlijmd waardoor er een liplas ontstaat. Hierdoor zijn ze onderling gemakkelijk met elkaar te verbinden en blijven de platen netjes op hun plaats liggen.

Voordelen van Fermacell vloerelementen

Fermacell platen worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen wat als voordeel biedt dat u een milieuvriendelijk product in huis haalt. Dit zorgt niet alleen voor een gezonde leefomgeving, maar ook  een bewuste bijdrage aan het milieu. Daarnaast kent Fermacell nog meer voordelen. Het materiaal is licht van gewicht en eenvoudig te verwerken. Werkt geluids- en warmte isolerend, en is voorzien van goede brandwerende eigenschappen. Maar ook bescherming tegen vocht zijn Fermacell vloerelementen uitermate geschikt.

Voordelen op een rijtje

  • Brandwerend tot wel 60 minuten
  • Warmte- en geluidsisolerend
  • Stootvast en extreem belastbaar
  • Vochtbestendig
  • Licht van gewicht

In het assortiment van Isolatienoord vindt u de 2E11 en 2E32  vloerelementen tegen scherpe prijzen. Maar ook de bijbehorende accessoires kunt u bij ons krijgen.

 

Heeft u vragen over Fermacell vloerelementen? Neem dan gerust contact met ons op.