Underlayment Fins vuren 244x61cmx18mm T&G (=1,49m²)

  • Materiaaldikte: 18mm
  • Afmeting: 244x61cm
  • Afwerking: rondom tand en groef
Bulkkorting
Aantal *
Prijs p/st
Prijs p/m²
Uw voordeel
1
€ 35,75
€ 23,99
0%
25
€ 34,32
€ 23,03
4%

* Grotere hoeveelheden nodig? Offerte aanvragen

  • Verzendkosten € 60,- incl btw
  • Levering aan bedrijven en particulieren door heel Nederland
  • Altijd op de hoogte van de leverdatum en tijden door eigen tranport en planning
  • Voor 12:00 besteld, de volgende werkdag in huis

Anderen kochten ook

Stel een vraag

Omschrijving

Underlayment Fins vuren is een vlak en sterk plaatmateriaal wat bestaat uit meerdere lagen houtfineer. Dit zijn dunne lagen hout die als een grote plaat van een boomstam worden geschild. De lagen worden met elkaar verlijmd, waardoor er een dikke, sterke plaat ontstaat. Houtfineer is massief en kan dus gaan kromtrekken; om die reden zijn de lagen houtfineer kruislings met elkaar verlijmd. Mocht het dan krom willen gaan trekken zullen de andere lagen fineer dat voorkomen.

Underlayment Fins vuren heeft een aantal unieke eigenschappen in vergelijking met ander plaatmateriaal. Allereerst is underlayment hout erg vlak. Het oppervlak is mooi recht en heeft ook relatief weinig structuur. Daarnaast is dit plaatmateriaal erg sterk en zal kromtrekken niet snel voorkomen, ook bij een zwaardere belasting.

Underlayment platen zijn zeer geschikt als constructieplaten voor vloeren, wanden en als ondergrond voor het dakbeschot. Platen zijn eenvoudig op maat te zagen en kunnen zowel geschroefd als gespijkert worden. Underlayment platen zijn rondom voorzien van een tand en groef verbinding. Op deze manier kunt u de platen probleemloos met elkaar verbinden.

Deze underlayment plaat heeft een afmeting van 244x61cm en een dikte van 18mm. Platen zijn rondom voorzien van een tand en groef verbinding.

 

Heeft u vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op.